Водолазная компанія

Коли мова заходить про якісне виконання підводно-технічних та гідротехнічних робіт, слід знайти надійну водолазну компанію, яка має багатий і успішний досвідом вирішення складних завдань. На ринку України такою компанією є ТОВ «Дайвінг Марін Сервіс» – підприємство, яке за відносно невеликий період (5 років) стала регіональним лідером із надання різних водолазних послуг як українським партнерам, так і клієнтам із-за кордону.

ТОВ «Дайвінг Марін Сервіс» почала свою роботу в 2010 році і завдяки згуртованому колективу співробітників – фахівців у своїй сфері, – стала конкурувати з іншими водолазними компаніями країни. Станом на сьогодні, можна із упевненістю сказати, що ми зробили великий прорив, перетворившись із невеликої компанії в українського лідера в сфері підводно-технічних та гідротехнічних робіт.

Водолази ТОВ Дайвінг Марін Сервіс

На сьогоднішній день наша компанія виконує широкий спектр робіт починаючи від підводного обстеження суден і закінчуючи обслуговуванням гідротехнічних споруд . Для успішного проведення даного виду робіт була сформована команда із висококваліфікованих водолазів для яких немає неможливих завдань. Крім того було закуплено спеціалізоване обладнання, що дозволяє підвищити якість виконання робіт:

  • Система Brush-Kart – гідравлічне обладнання для підводного очищення корпуса судна й полірування гвинтів;
  • CaviBlaster – обладнання для підводного очищення корпуса судна з використання методу гідродинамічної кавітації.

Процес полірування гвинтів

У 2015 році для виконання робіт на рейді, було придбано судно МРТК типу «Балтика», яке надалі було модернізовано під судно забезпечення для проведення відповідних робіт. Таким чином ми ще з більшою ефективністю готові виконувати завдання поставлені перед нашою компанією.

Завдяки постійному розвитку і висококласній команді фахівців водолазна компанія «Дайвінг Марін Сервіс» заслужила довіру своїх партнерів і клієнтів, як в Україні, так і у світі. Це дозволило нам стати лідером, що надає свої послуги по всій території України, а також в нейтральних водах Чорного моря, включаючи всі великі порти.

ТОВ «Дайвінг Марін Сервіс” не стоїть не місці. Ми продовжуємо розвиватися, намагаючись максимально швидко і якісно виконати свою роботу, щоб наші клієнти завжди були задоволені. Так як задоволений клієнт – це найкраще підтвердження професіоналізму нашої компанії.

Меню