Очищення корпусу судна з використанням системи Brush-Kart

Однією із головних проблем, з якою стикаються судновласники, є біохімічна корозія – обростання дна корпусу судна різноманітними водоростями та іншими морськими організмами. Поступове обростання корпусу судна призводить до дуже негативних наслідків:

  • збільшується втрата швидкості судна, яка може досягати -30%;
  • збільшується витрата палива на 20 – 25% через обростання корпусу судна і ще на 5 – 8% через обростання суднового гвинта. Таким чином загальна витрата палива може досягти 25 – 33% і більше.

Система Brush-Kart

Одним із найбільш популярних способів вирішення даної проблеми є підводне очищення корпусу судна, яке стоїть на рейді, підготовленими водолазами з використанням спеціального обладнання. Найбільш високоефективним, в даному випадку, є система Brush-Kart – гідравлічне обладнання для підводного очищення корпуса судна і полірування гвинтів.

Система Brush-Kart

Характеристики нашої системи Brush-Kart

Система Brush-Kart це 170 кілограмова очисна машина, яка складається з:

  • екологічного двигуна
  • двох насосів;
  • повітряного компресора;
  • резервуара для масла;
  • крана-консолі для опускання і підйому пристрою з трьома головками, які виконують функцію очищення;
  • пристрою для полірування гвинтів;
  • шлангів високого та низького тиску.

Система Brush-Kart із трьома головками для очистки дозволяє очищати до 1500-2000 м2/год смугами по 1,25 метра завширшки і до 12 метрів завдовжки. Крім того дана система має спеціальний пристрій для полірування гвинтів, який складається із щітки для полірування лопатей гвинтів.

Винятковою особливістю системи Brush-Kart є конструкція щіток, яка дозволяє працювати з різноманітними конструкціями корпусу судна, враховуючи круті кути. Крім того очисна машина має автоматичну систему і спеціальні гумові насадки для придушення ударів під час роботи.

Очищення судна за допомогою Brush-Kart

Постачаємо системи Brush-Kart в Україні

Компанія «Дайвінг Марін Сервіс» у своїй роботі по очищенню корпусу судна і полірування гвинтів, використовує найновішу систему Brush-Kart, яка дозволяє за короткі строки якісно виконувати поставлені завдання від судновласників. Наша компанія не тільки займається підводним очищенням суден на рейді, але і є офіційним та єдиним в Україні представником компанії Piccard Divers (http://www.piccard.gr) – виробника очисної системи Brush-Kart. За усіма додатковими питаннями щодо співпраці і даної системи просимо звертатися за наявними контактами на нашому сайті.

Популярні питання-відповіді до теми “Очищення корпусу судна з використанням системи Brush-Kart”

Що таке система Brush-Kart?

Система Brush-Kart – це гідравлічне обладнання для очищення корпусу судна під водою. Простіше кажучи – це спеціальна машинка, за допомогою якої водолази можуть проводити підводне очищення судна і його гвинтів.

Існують різні комплектації систем Brush-Kart і, відповідно, різна їх продуктивність. Вибір обладнання залежить від очікуваних обсягів і складності роботи. Також існують різні постачальники систем Brush-Kart. ТОВ «Дайвінг Марін Сервіс» працює з обладнанням компанії Piccard Divers та виступає її єдиним представником в Україні.

Які переваги системи Brush-Kart для підводного очищення судна?

Усі судна схильні до біохімічної корозії – обростання дна корпусу водоростями й іншими морськими організмами. Системи Brush-Kart дозволяють швидко впорається з цією проблемою.

Головна їхня перевага для судновласників – можливість усунути обростання на рейді, що в десятки разів дешевше, ніж ставити судно в док. Крім того щітки машинок більш щадні до корпусу і гвинтів судна. Тому можна не турбуватися про пошкодження корабля після очищення.

Для водолазних компаній системи Brush-Kart незамінні, тому що дозволяють швидко очистити корпус і гвинти судна без застосування додаткової фізичної сили.

Де можна замовити систему Brush-Kart для очищення судна під водою?

Існують різні фірми-виробники систем Brush-Kart. Кожна модель має свої специфікації і застосовується для певного виду робіт. Однак всі вони працюють за одним і тим же принципом.

Наша водолазна компанія співпрацює з виробником з Греції – Piccard Divers. Компанія працює на ринку країни з 1973 року, а продажем своїх систем Brush-Kart займається з 2007 року. Обладнання від Piccard Divers використовуються по всьому світу, в тому числі в Україні. Замовити систему Brush-Kart ви можете через нашу компанію, так як ми єдині представники виробника в країні.

Меню